OpenCart Maatwerk

OpenCart bevat van zichzelf al vele functionaliteiten die de shop compleet maken. Maar soms zijn er specifieke wensen voor u als gebruiker welke niet standaard aangeboden worden in OpenCart. Om toch in uw behoefte te kunnen voorzien, leveren wij ook OpenCart Maatwerk werkzaamheden.

OpenCart Plugins

Voor OpenCart worden vele plugins en extensies aangeboden om de functionaliteiten van OpenCart uit te breiden. Veel plugins en extensies voor OpenCart zijn hier te verkrijgen. Er zijn zowel betaalde als gratis plugins.

Heeft u bepaalde wensen en wilt u weten of er een plugin hiervoor beschikbaar is? Vraag het ons gerust! Daarnaast helpen wij u graag met de installatie ervan.

OpenCart api

Efficiënt werken is voor alle ondernemers van groot belang. Tijd is geld tenslotte. Als eigenaar van een webwinkel is het daarom ontzettend handig om de administratie direct te kunnen koppelen aan de shop, zo voorkomt u dubbel werk.

Om uw administratie software te kunnen koppelen met de shop is er een api nodig tussen OpenCart en uw administratie software. Op die manier kunnen de twee systemen moeiteloos met elkaar communiceren en wordt u veel werk bespaart!

Koppeling tussen OpenCart en StoreContrl
Heeft u een webshop en een fysieke winkel? Dan is StoreContrl voor u een uitkomst! Storecontrl is een kassasysteem wat u kunt gebruiken in de winkel en welke te koppelen is met de webshop. U hoeft dan maar een keer uw prijsinformatie, productinformatie, kortingen, voorraad etc in te geven. Doordat Storecontrl en OpenCart continue met elkaar in verbinding staan worden voorraden direct geupdate na een verkoop in een van de shops.

Koppeling OpenCart met Storecontrl

Maatwerk heet niet voor niets zo. Er is ontzettend veel mogelijk en wij voeren dan ook meer uit dan alleen koppelingen en api's. Heeft u de wens om, in welke vorm dan ook, OpenCart maatwerk uit te voeren, neem dan contact op via info@opencart-manager.nl of telefonisch via 0294-760008. Wij helpen u graag en verstrekken graag geheel vrijblijvend meer informatie!