OpenCart updates

Met regelmaat brengt OpenCart updates uit. Maar zijn ze allemaal belangrijk? Wat gebeurd er als ze niet geïnstalleerd worden? En hoe werkt de installatie van deze updates?

Voorop staat dat het updaten en onderhouden van uw OpenCart webshop van wezenlijk belang is. Als een webshop verouderd wordt deze al snel interessant voor hackers. U wilt niet dat uw webshop ten prooi valt aan hen. Door onze jarenlange ervaring met OpenCart weten wij welke OpenCart updates heel belangrijk en minder belangrijk zijn en welk ander onderhoud eventueel van toepassing is. Wij kunnen u hierin adviseren, maar natuurlijk kunnen wij u ook werk uit handen nemen door het updaten van u over te nemen.

opencart updates

OpenCart producten toevoegen

Uw OpenCart webshop valt of staat met de juiste producten. Bij het invoeren van uw producten in de shop komt nogal wat kijken: afbeeldingen in de juiste formaten, pakkende teksten, de juiste titel en dan moet het SEO technisch ook nog kloppen, want anders worden de producten niet gevonden. Uw bezoekers verwachten in deze tijd van eindeloos veel webshops en een gigantisch aanbod een perfect geordende en netjes uitziende, overzichtelijke shop.

Heeft u geen tijd om uw producten toe te voegen in de webshop? Wij nemen u dit werk graag uit handen! U levert ons de juiste informatie aan en wij zorgen ervoor dat het op de juiste manier in OpenCart verwerkt wordt. Dat zal u veel tijd sparen!

OpenCart Downloads

Plugins voegen een functionaliteit toe aan je OpenCart. Er zijn vele plugins en extensies voor OpenCart beschikbaar. Vaak kosten deze plugins niets, maar sommige plugins zijn wel betaald.

Plugins en extensies voor Opencart zijn te downloaden vanaf https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension.

OpenCart onderhoud

U kunt bij ons terecht voor meer informatie over OpenCart updates. Ook ander "onderhoudswerk" in OpenCart, zoals bijvoorbeeld updates uitvoeren, aanpassingen maken aan het template, configuratie instellingen aanpassen en problemen oplossen nemen we graag van u over. U kunt ons bereiken via 0294-760008 of info@opencart-manager.nl.