OpenCart webshop

Een OpenCart webshop starten: een goed idee! Voor zowel grote als kleine bedrijven is OpenCart een geweldige software om mee te werken. Het is een Open Source software: het is gratis te verkrijgen en te gebruiken en ook nog eens enorm stabiel en betrouwbaar.

Met OpenCart kunt u uw webshop gemakkelijk zelf onderhouden. Toevoegen van producten, het aanpassen van teksten of prijswijzigingen: binnen enkele minuten zijn de aanpassingen door te voeren. Waar u ook bent. Zo lang u maar een internetverbinding heeft. Uw aanpassingen zijn daarna direct zichtbaar op de webshop. Handig!

Voor OpenCart zijn er verschillende modules en extensies te verkrijgen waarmee u uw OpenCart webshop functionaliteiten kunt uitbreiden.

OpenCart webdesign

Om een OpenCart webshop te starten heeft u een ontwerp nodig. U kunt een eigen design laten ontwerpen, maar dat gaat gepaard met hoge kosten. U kunt ook kiezen voor een reeds ontworpen template, hiervan zijn er duizenden beschikbaar. Zo'n OpenCart template dienst als basis voor uw website. De kosten voor een template zijn niet hoog. Na aanschaf van het template is deze aan te passen naar uw eigen wensen wat betreft de teksten, afbeeldingen, kleur gebruikt, fonts, etc. Het gebruik van een reeds ontworpen template kent een aantal voordelen:

  • Het gehele OpenCart design klopt en is op elkaar afgestemd
  • Alle functionaliteiten in het template zijn uitvoerig getest
  • Het OpenCart template is responsive
  • Het voldoet aan de laatste eisen
  • Er worden regelmatig updates uitgebracht zodat de OpenCart webshop naar behoren blijft functioneren en veilig is
  • De aanschaf van een OpenCart template is niet duur

opencart-webshop

OpenCart iDeal

Een van de meest gebruikte betaalmethodes in OpenCart webshops is iDeal. iDeal is gebruiksvriendelijk en zeer bekend. Het is veilig en geeft uw klanten een vertrouwd gevoel. Vele online shoppers kennen iDeal tenslotte al. Met iDeal kunt u uw klanten veilig en optimaal betaalgemak bieden.

Om gebruik te kunnen maken van iDeal heeft u een betaalprovider nodig. Dit kan uw bank zijn, maar ook een externe partij. Een van de mogelijkheden is Mollie. Als trotse partner van Mollie adviseren wij graag deze betaalprovider. Zij leveren kwaliteit, service, stabiliteit en alles voor zeer lage tarieven. Lees hier meer over Mollie.

OpenCart iDeal mollie voor opencart

OpenCart hosting

Om uw website online te kunnen tonen is een hostingpakket noodzakelijk. Voor OpenCart webshops bieden wij speciale OpenCart hosting pakketten aan. Deze pakketten voldoen aan de technische eisen die er gesteld worden aan het gebruik van OpenCart voor uw webshop.

Wij bieden 4  OpenCart hosting pakketten aan: Lite, Starter, Standard en Pro. Binnen deze pakketten verschilt vooral de beschikbare webruimte. Bekijk onze OpenCart hosting pakketten op de hosting pagina en bestel direct! Onze hosting diensten bieden wij aan via onze website www.xtra-hosting.nl.

OpenCart-Manager

Klantvriendelijkheid en een optimale service vinden wij zeer belangrijk. Waar we kunnen zullen we altijd die extra stap zetten. Wij vinden het belangrijk om zowel per email als telefoon goed bereikbaar te zijn en zullen uw vragen zo adequaat mogelijk beantwoorden.

Heeft u besloten uw OpenCart webshop door ons te laten bouwen? Dan gaan we samen een nauwe samenwerking aan om tot het door u gewenste resultaat te komen. Want alleen het beste is goed genoeg.

Wij zijn gevestigd in Naarden, maar onze klanten zitten door het hele land. Wij zijn zeker niet gebonden aan de regio waar we gevestigd zijn.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? U kunt ons bereiken op 0294-760008, via info@opencart-manager.nl of via het contact formulier. Wij staan u graag te woord!