Over ons

Wie we zijn & Wat we doen

Danny Timmer | OpenCart ManagerOpenCart expert

Wij van OpenCart-Manager zijn door de wol geverfd wat betreft OpenCart. Al vele klanten hebben wij mogen helpen met kleine en grote vraagstukken, mooie uitdagingen en de ontwikkeling van volledig nieuwe webshops inclusief de daarbij benodigde integraties zoals betaalmethoden en verzendopties.

OpenCart-Manager is onderdeel van E-Business Solutions en gevestigd in Naarden. Het bedrijf is gestart in 2008 door Danny Timmer. Met nog altijd dezelfde passie als toen, leidt hij dit bedrijf en voert hij de voorkomende werkzaamheden uit.

Gelukkig hoeft hij dit niet alleen te doen. Naast Danny zijn ook Amanda, George, Suzanne en Kevin werkzaam voor het bedrijf. Allen in andere disciplines, een mooi team wat elkaar goed aanvult.

Samen zorgt dit team ervoor dat het werk snel opgepakt wordt. Tijd is geld tenslotte, we willen allemaal zo snel mogelijk geholpen worden. En dat is ook wat wij willen en wat we nastreven. Bij ons heeft u altijd persoonlijk en direct contact, onze bereikbaarheid (zowel telefonisch als per email) vinden we belangrijk.